Меню
Твоята количка

За нас

Стопанството е проект, зад който стоят дългите години опит и експертиза на ИМЖ – водеща компания за проектиране, изпълнение, доставка и поддръжка на стопански машини, системи в животновъдството и млечните ферми. 

Стопанството предлага всички необходими консумативи, резервни части, средства за грижа, почистване и аксесоари за животновъдните ферми. 

Наши партньори са доказани производители както от цяла Европа, така и извън нея: Kerbl Austria, Gia Group, DeLaval, Flaco, J.Delgado, Japy Tech, Lucas G, Suevia, СПД Петров и много други.

Заедно с експертния си екип, ние от Стопанството целим да предложим работещи и практични решения и продукти, които да облагородят работната среда, да опростят процеса и да оптимизират продукцията. 

Мисия

Нашата мисия е да предоставим лесен достъп до функционални решения на всички животновъди, като гарантираме качеството и ефективността им.

Визия

Стопанството е предпочитан и доверен партньор на всеки фермер в страната, когато трябва да избере специфично оборудване и аксесоари, свързани с животновъдната дейност. Постоянно обновяваме и разширяваме продуктовата си гама с цел развитие на родния пазар и въвеждането на иновации в малките и големи стопанства.