Меню
Твоята количка

Impulsa AG

Марка: Impulsa AG
Доилни чорапи IMPULSA ф23Комплкет от 4 доилни чорапа. Произведени в Германия  висококачествени и издръжливи доилни чорапи за крави...
66.00 лв.
Без ДДС:66.00 лв.
Марка: Impulsa AG
Доилни чорапи IMPULSA ф25Комплект от 4 доилни чорапа. Произведени в Германия  висококачествени и издръжливи доилни чорапи за крави...
66.00 лв.
Без ДДС:66.00 лв.
Горна/Долна част за многопътен вентил Impulsa
Нов
Марка: Impulsa AG
Горна/Долна част за многопътен вентил ImpulsaГорна/Долна част за многопътен вентил ImpulsaОбърнете внимание - цената е за една от частите - горна или долна. Цената за двете части е 91,20лв.Разполагамe с всички отделни части за многопътния вентил - за цени или повече информация, моля свърже..
45.60 лв.
Без ДДС:45.60 лв.
Касета за многопътен вентил Impulsa
Нов
Марка: Impulsa AG
Касета за многопътeн вентил ImpulsaРезервна касета за многопътен вентил ImpulsaРазполагамe с всички отделни части за многопътния вентил - за цени или повече информация , моля свържете се с екипа на Stopanstvoto..
60.00 лв.
Без ДДС:60.00 лв.
Многопътен вентил комплект Impulsa Многопътен вентил комплект Impulsa
Нов
Марка: Impulsa AG
Многопътен вентил комплект ImpulsaСлужи за превключване от доене на миенеЗа най-популярните доилни инсталации -  тип централен млекопрод Impulsa - ГерманияРазполагамe с всички отделни части за многопътни вентили - за цени или повече информация, моля свържете се с екипа на Stopanstvoto...
240.00 лв.
Без ДДС:240.00 лв.
Резервни части за многопътен вентил Impulsa
Нов
Марка: Impulsa AG
Резевни части за многопътен вентил Impulsaрезервни части за  многопътен вентил ImpulsaОбърнете внимание  -  за цена на всеки един от елементите в комплекта, моля свържете се с екипа на Stopanstvoto.Разполагамe с всички отделни части за многопътния вентил - за цени или п..
0.00 лв.
Без ДДС:0.00 лв.
Ремонтен комплект за пулсатор Impulsa MP80
Нов
Марка: Impulsa AG
Ремонтен комплект за пулсатор Impulsa MP80Ремонтен комплект за пулсатор Impulsa MP80Предлагаме качествен ремонт на повечето видове пулсатори на пазара, моля свържете се с екипът на  Stopanstvoto  за повече подробности. ..
10.20 лв.
Без ДДС:10.20 лв.
Уплътнители за многопътен вентил Impulsa Уплътнители за многопътен вентил Impulsa
Нов
Марка: Impulsa AG
Уплътнители за многопътен вентил ImpulsaУплътнители за многопътен вентил ImpulsaОбърнете внимание - съществуват многопътни вентили както със, така и без малкък "о" пръстен(снимка 2), моля проверете с каква касета разполагате, преди да поръчате комплекта. Разполагамe с всички отделни части за мн..
36.00 лв.
Без ДДС:36.00 лв.
Показани от 1 до 8 от 8 (1 страници)