Меню
Твоята количка

Kerbl

Марка: Kerbl
Hornstick Стик за обезроговяванеприложим при телета и малаци на възраст от 1 до 4 седмици.в зависимост от употребата до 5 животни могат да бъдат обезроговени с един стик.с инструцкии за употреба...
11.40 лв.
Без ДДС:11.40 лв.
Марка: Kerbl
Oглавник за кон Dexter с поларена подложка, Nº1модерен оглавник в класически цветове с поларена подплата.ленти за врата и носа с изключително мека поларена подплата за максимална защита.изработени от устойчив на износване материал и здрави шевове.регулируеми  катарами з..
18.60 лв.
Без ДДС:18.60 лв.
Марка: Kerbl
Oглавник за кон Dexter с поларена подложка, Nº0модерен оглавник в класически цветове с поларена подплата.ленти за врата и носа с изключително мека поларена подплата за максимална защита.изработени от устойчив на износване материал и здрави шевове.регулируеми  катарами з..
18.00 лв.
Без ДДС:18.00 лв.
Марка: Kerbl
 Oглавник Dexter с поларена подложка, Nº2модерен оглавник в класически цветове с поларена подплата.ленти за врата и носа с изключително мека поларена подплата за максимална защита.изработени от устойчив на износване материал и здрави шевове.регулируеми  катарами за..
18.60 лв.
Без ДДС:18.60 лв.
Марка: Kerbl
Oглавник Dexter с поларена подложка, Nº2модерен оглавник в класически цветове с поларена подплата.ленти за врата и носа с изключително мека поларена подплата за максимална защита.изработени от устойчив на износване материал и здрави шевове.регулируеми  катарами за носа ..
18.60 лв.
Без ДДС:18.60 лв.
Марка: Kerbl
Oглавник за кон Dexter с поларена подложка, Nº4модерен оглавник в класически цветове с поларена подплата.ленти за врата и носа с изключително мека поларена подплата за максимална защита.изработени от устойчив на износване материал и здрави шевове.регулируеми  катарами з..
18.60 лв.
Без ДДС:18.60 лв.
Марка: Kerbl
Oглавник за кон Dexter с поларена подложка, Nº5модерен оглавник в класически цветове с поларена подплата.ленти за врата и носа с изключително мека поларена подплата за максимална защита.изработени от устойчив на износване материал и здрави шевове.регулируеми  катарами з..
18.60 лв.
Без ДДС:18.60 лв.
Марка: Kerbl
Oглавник Mustang, Nº1висококачествен оглавник с фина шарка.изработени от износоустойчив полиамид. здрави шевове регулируеми с катарами за носа и шията.лесно поставяне и сваляне с помощта на карабинер.подплатена горна част  и лента за нос...
16.80 лв.
Без ДДС:16.80 лв.
Марка: Kerbl
Oглавник Mustang, Nº2висококачествен оглавник с фина шарка.изработени от износоустойчив полиамид.здрави шевове регулируеми с катарами за носа и шията.лесно поставяне и сваляне с помощта на карабинер.подплатена горна част  и лента за нос...
16.80 лв.
Без ДДС:16.80 лв.
Марка: Kerbl
Oглавник Mustang, Nº3висококачествен оглавник с фина шарка.изработени от износоустойчив полиамид.здрави шевове регулируеми с катарами за носа и шията.лесно поставяне и сваляне с помощта на карабинер.подплатена корона и лента за нос...
16.80 лв.
Без ДДС:16.80 лв.
Марка: Kerbl
Oглавник за кон Dexter с поларена подложка, Nº00модерен оглавник в класически цветове с поларена подплата.ленти за врата и носа с изключително мека поларена подплата за максимална защита.изработени от устойчив на износване материал и здрави шевове.регулируеми  катарами ..
18.00 лв.
Без ДДС:18.00 лв.
Марка: Kerbl
Raidex Татуировъчна паста - черна 0.6кгГотова за употреба паста...
33.60 лв.
Без ДДС:33.60 лв.
Показани от 1 до 12 от 230 (20 страници)